Speel een interactieve real-life video game in hartje Amsterdam met Mister Amsterdam’s The Target arrangement. Een unieke combinatie van competitie, spanning en fun!

The Target is een levensechte videogame welke op tablets wordt gespeeld. Met de prachtige binnenstad van Amsterdam als decor gaan de teams een actieve dag tegemoet. Eén team bestaat uit gevaarlijke gangsters die uit de gevangenis zijn ontsnapt. Zij terroriseren de stad, plegen misdaden en verdienen hier een fortuin mee. De drie overige teams zijn politieteams en worden op pad gestuurd om de locatie van de gangsters te achterhalen en hen uit te schakelen.

Doordat actie, competitie en gezelligheid samenkomen in dit actieve GPS spel is The Target uitermate geschikt voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Maar ook op vrijgezellenfeesten en familiedagen is dit spel een groot succes!

De politieteams krijgen op de tablets aanwijzingen over de locatie van de gangsters. Door het plegen van misdaden en verzamelen van virtuele geldwagens, wapens en explosieven banen zij zich een weg door de stad. De politieteams werken samen om de gangsters in te sluiten en virtueel te beschieten. Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Het spel vindt plaats in het prachtige centrum van Amsterdam. Te voet ontdekt uw gezelschap de stad en strijden de teams om de eerste plaats en natuurlijk eeuwige roem. Uw dagindeling is flexibel en u kunt meerdere rondes spelen waarin de teams elkaar afwisselen. Ook regelen wij uw lunch, borrel en/of diner. Het spel kan daarnaast ook gespeeld worden op een door u gekozen unieke locatie. Neem hiervoor contact met ons op!

Prijs - Vanaf € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets, 1 drankje p.p. tijdens de pauze halverwege het spel. Exclusief overige horeca.

Details

– 8 tot 120 personen
– flexibele start- en eindtijd
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Extra's

Wij kunnen uw arrangement aanvullen met onder andere een lunch, borrel en/of diner. Of breng een bezoekje aan de Heineken Experience of House of Bols. Neem voor een arrangement op maat contact met ons op!

Contact
Bel of mail ons!
Een levensechte videogame in hartje Amsterdam? Wij regelen het!