Mister Amsterdam heeft jarenlange ervaring met bedrijfsuitjes, teambuilding & events op maat. Uw doelstellingen combineren wij met onze expertise en creativiteit. Zo zetten we een succesvol evenement neer!
Uw doelstelling

Een geslaagd bedrijfsuitje, teambuilding of event begint bij uw doelstellingen. Samen bespreken we wat de intenties van uw dagje weg zijn en wat wij hierin kunnen betekenen.

Uw wensen & ideeën

Daarnaast heeft u wellicht zelf wensen of ideeën over de invulling van uw evenement. Ook deze bespreken we graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden binnen ons voorstel op maat.

Uw gezelschap

Bij het selecteren van de spellen en activiteiten houden we rekening met de achtergrond van uw gezelschap. Denk aan leeftijd, interesses en kennis van Amsterdam.

Voorstel op maat

Op basis van onze gesprekken doen wij u een voorstel op maat voor uw evenement in Amsterdam. Tijden, locaties en activiteiten zijn flexibel en we zorgen ervoor dat alles naar wens is.

Ons netwerk

Dankzij ons zeer sterke, lokale netwerk van partners binnen Amsterdam kunnen wij de beste locaties voor uw lunch, borrel, diner en overige activiteiten regelen. Dit doen wij graag voor u.

Onze collega's

Het team van Mister Amsterdam bestaat uit enthousiaste collega’s met een hart voor de stad. Dankzij onze persoonlijke benadering en passie voor Amsterdam geven wij uw event met plezier vorm.

16+
Jaar ervaring
1500+
Evenementen op maat
6
Landen
20+
Steden
020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk?
Contact

Onderdeel van