Ontdek Amsterdam op een unieke manier met Mister Amsterdam’s Team Me Up arrangement - vol knotsgekke opdrachten, interactieve missies, teamwork, tablets en fun!

Team Me Up is een interactief spel dat in teamverband op tablets wordt gespeeld. De teams gaan de strijd met elkaar aan om de meeste punten terwijl ze de stad leren kennen. Tijdens de route op maat komt u langs verschillende Amsterdamse highlights en hotspots.

De opdrachten in het spel gaan over Amsterdam, maar kunnen ook op maat worden gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of gezelschap. Op de tablets kunnen de teams elkaar door middel van augmented reality onderling dwarsbomen en virtueel bekogelen. Een interactief spel vol actie en gegarandeerde fun! Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel.

Het interactieve karakter van Team Me Up is precies waarom dit spel perfect is voor teambuilding en bedrijfsuitjes. U leert niet alleen de stad, maar vooral ook uw gezelschap beter kennen. Te voet gaan de teams op pad met het tablet dat u van ons krijgt en wordt er gestreden om de prijs en eeuwige roem.

De verdere invulling van uw dag is flexibel. Wij passen de start-, finish- en borrellocatie aan op uw wensen. Ook kunt u dit arrangement aanvullen met een rondvaart op de Amsterdamse kanalen of een bezoek aan bijvoorbeeld de Heineken Experience. Vraag ons om advies en samen stippelen wij uw perfecte dagje Amsterdam uit!

Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief begeleiding, gebruik tablets, route en opdrachten op maat, 1 drankje p.p. tijdens de pauze en prijs voor winnende team. Exclusief overige horeca.

Details

– 12 tot 120 personen
– spel op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Extra's

Wij kunnen uw arrangement aanvullen met onder andere een lunch, borrel en/of diner. Ook leuk; een bezoek aan VOC Amsterdam of House of Bols. Neem voor een arrangement op maat contact met ons op!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Team Me Up?
Contact