Kunst, cultuur, gezelligheid en competitie staan centraal in Mister Amsterdam's originele en actieve Quartet arrangement!
Over Quartet

Quartet is een dynamisch groepsspel dat in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum wordt gespeeld. Teamwork, tactiek en kunst staan centraal tijdens leerzame uitje. Leer zowel de Nederlandse geschiedenis als uw gezelschap beter kennen. Quartet is de perfecte activiteit voor een cultureel verantwoord bedrijfsuitje, teambuilding of event in het mooie Amsterdam.

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaarmuseum laat in de vorm van interactieve tentoonstellingen zien hoe 500 jaar maritieme geschiedenis onze Nederlandse cultuur heeft gevormd. Tijdens Quartet ontdek je op uitdagende en moderne manier pronkstukken uit verschillende collecties. Uw gezelschap baant zich een weg door het museum en gaan de strijd met elkaar aan.

Het spel

In teamverband gaat u op pad. Via een tablet krijgt u een route en vragen waarbij details uit de kunstcollectie centraal staan. Verdien spelkaarten door samen te werken en deze details te spotten. In de tweede ronde strijden de teams om de meeste spelkaarten. Een scherp geheugen, bluf en inzicht staan centraal. Het team dat de meeste kunstkwartetten verzamelt is de grote winnaar!

Prijs - Vanaf € 55 p.p.

8-16 deelnemers: € 67,50 p.p.
Extra deelnemers: € 55 p.p.
Inclusief organisatie, twee spelleiders, 1 drankje & prijs voor de winnaars. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

Aantal deelnemers: 8-150
Duur: 1,5 – 2,5 uur
Twee spelbegeleiders per groep van max. 24 deelnemers (Nederlands of Engels)
Uitbreidingsmogelijkheid: Discovery Game door Amsterdam, lunch, borrel & diner.

Boek nu

Interesse in dit interactieve en leerzame teambuilding arrangement in het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Quartet?
Contact