Ontdek wereldstad Amsterdam te voet en vanaf het water tijdens dit interactieve en culinair verantwoorde teambuilding arrangement!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

De Rondvaart

De Amsterdamse grachten, een internationaal bekende trekpleister en een prachtige locatie voor de afsluiter van uw dagje Amsterdam. Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk vaart u op de mooiste boten door de meest prachtige grachten en kanalen. Genieten met een harde G!

De BBQ

Eenmaal aan boord beginnen we eerst met een borrel en de prijsuitreiking van de Discovery Game. Vervolgens wordt op het achterdek de BBQ aangestoken en ontfermt een BBQ kok zich over uw diner. Uw gezelschap geniet van vlees, brood en salades tijdens een gezellige tocht over het water.

Prijs - € 79,- p.p.

Inclusief interactieve Discovery Game op maat, begeleiding, prijs voor het winnende team, rondvaart, BBQ en bediening aan boord. Exclusief drankjes. De prijs is gebaseerd op een deelname van minimaal 20 personen.

Details

– 20 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met bezoek aan Amsterdamse highlights
– duur arrangement: 3,5 tot 5,5 uur

Boek nu

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit arrangement?
Contact