Ontdek wereldstad Amsterdam aan de hand van onze Discovery Game. Combineer actie met sightseeing en gezelligheid met competitie – en leer Amsterdam op een gegarandeerd originele manier kennen!

De vernieuwde Discovery Game van Mister Amsterdam is een interactieve en uitdagende City Game waarbij uw gezelschap op originele manier onze prachtige hoofdstad leert kennen. Het spel wordt op maat gemaakt en de route, extra activiteiten en start- en finishlocatie zijn flexibel.

De Discovery Game is geschikt voor alle leeftijden en kan worden uitgebreid met onder andere lunch, borrel en diner – of een bezoek aan verschillende Amsterdamse highlights. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte combinatie van sightseeing, teambuilding en horeca!

Als opdracht krijgt elk team een stadsplattegrond mee. Hierop staat een gepersonaliseerde route aangegeven langs bekende gebouwen, bezienswaardigheden en hotspots. Maar ook onze favoriete lokale must see’s komen hierin terug.

Het spelpakket bestaat uit detailfoto’s, op maat gemaakte vragen en interactieve opdrachten. Binnen uw team werkt u samen om de stad te doorkruisen en de opdrachten zo creatief mogelijk uit te voeren. Tussen de verschillende teams wordt er gestreden om hoogste score. Een actief dagje teambuilding in het prachtige Amsterdam!

Prijs

8-15 pers. € 27,50 p.p.
16-20 pers. € 25,50 p.p.
21-30 pers. € 21,50 p.p.
30+ pers. € 19,50 p.p.
Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en horeca.

Details

– 8 tot 600 personen
– spel en opdrachten op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– neem contact op voor een dagprogramma op maat!

Direct boeken

Wilt u meer weten over onze vernieuwde Discovery Game? Bel (0) 20 84 55 792, mail naar info@misteramsterdam.nl of bekijk alle arrangementen met de Discovery Game in Amsterdam!

Contact
Bel of mail ons
Interesse? Neem contact op voor een arrangement op maat!