Beleef een magische dag vol teambuilding, actie en gezelligheid met Mister Amsterdams Discovery Game & Close Up Magic arrangement!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel.

Close Up Magic Show

Tijdens een exclusieve Close Up Magic Show maakt uw gezelschap kennis met de fascinerende wereld van magie. Terwijl u geniet van een heerlijke borrel of diner zorgt de magician voor het entertainment en maakt u kennis met onwaarschijnlijke trucs waarin magie en werkelijkheid niet te onderscheiden zijn.

Close Up Magic Workshop

Tijdens de Close Up Magic workshop worden verbluffende trucs afgewisseld met uitleg en inzicht in de kunst van de magie. Uw gezelschap gaat op interactieve manier zelf aan de slag met verschillende kunsten en trucs. Gegarandeerd een bijzondere teambuilding activiteit van hoge kwaliteit!

Prijs

€ 675- voor show of workshop.
Inclusief organisatie, materialen en reiskosten.
Uitbreiding met Discovery Game –
€ 22,50 p.p. inclusief een drankje.
Exclusief BTW en horeca.

Details

– 15 tot 100 personen
– 1,5 – 2 uur
– show & workshop op locatie
– Discovery Game op maat

Interesse in dit uitdagende teambuilding arrangement in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit arrangement?
Contact