Beleef Amsterdam met de Discovery Game en een bezoek aan het authentieke Wynand Fockink voor een proeverij!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

Wynand Fockink

Wynand Fockink is een proeflokaal, destilleerderij en slijterij – gelegen vlak achter de Dam – en gespecialiseerd in jenevers en likeuren. Deze unieke gelegenheid is opgericht in de 17de eeuw en is bijna nog even authentiek als toendertijd. De oude, karakteristieke inrichting bestaat nog steeds en geeft een bijzondere ambiance.

Het Bezoek

Uw gezelschap strijkt neer bij Wynand Fockink voor een rondleiding en enkele proefglaasjes. Op authentiek oud-Hollandse manier worden hier ruim 70 verschillende likeuren en jenevers geschonken. Geniet van de geschiedenis van dit gebouw en het eeuwenoude vakmanschap tijdens een gezellige Amsterdamse borrel.

Prijs - € 25,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, rondleiding Wynand Fockink, 2 proefglaasjes p.p. en een prijs voor het winnende team.
De vaste organisatiefee voor dit arrangement bedraagt € 75,-

Details

– 12 tot 80 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 3,5 tot 4,5 uur

Boek nu

Interesse in dit culinaire en gegarandeerd gezellige teambuilding arrangement in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit arrangement?
Contact