Een programma vol sightseeing en historie. Combineer bij ons een actieve speurtocht met een bezoek aan een eeuwenoude scheepvaartparel!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

De Amsterdam

Naast het Scheepvaartmuseum ligt een levensechte replica van De Amsterdam. Dit schip is een exacte kopie van het beroemde VOC-schip dat in 1749 al op zijn eerste reis verging. De Amsterdam is een van de pronkstukken van Het Scheepvaartmuseum en een bijzondere uitbreiding van uw leerzame dagje Amsterdam.

Het Bezoek

Op dit ruim 40 meter lange schip neemt u een duik in de scheepvaartgeschiedenis van Amsterdam. Bekijk de kanonnen van dichtbij en ervaar het leven aan boord. Tijdens een bezoek aan dit prachtstuk leert u meer over diens rumoerige geschiedenis. Eventueel uit te breiden met rondleiding en gids voor een authentiek Amsterdamse ervaring.

Prijs - Vanaf € 27,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, entree VOC-schip “Amsterdam” en prijs voor winnende team. Exclusief horeca. De prijs is gebaseerd op een deelname van 15 personen of meer. Meerkosten rondleiding: €75,-.

Details

– 15 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4,5 uur

Interesse in dit leerzame teambuilding arrangement vol lokale historie in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit arrangement?