Geniet van een gezellige, inspirerende en prikkelende invulling voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam met het Discovery Game + House of Bols arrangement!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

House of Bols

Bols is ’s werelds oudste distilleerderij en opende zijn deuren in het Amsterdam van 1575. House of Bols is een ode aan dit bijzondere ambacht en klassieke stukje Amsterdams erfgoed. Hier maakt u een spectaculaire ontdekkingsreis van smaak, geur, beeld en geluid – en leert u meer over Bols’ kenmerkende jenevers en likeuren.

Het Bezoek

Maak kennis met de glamorous World of Bartending en leer op een visueel inspirerende manier over de vele facetten van het Amsterdamse nachtleven en de kunst van het drankdistilleren. Uw gezelschap ontdekt de verschillende geuren, kleuren, smaken en mogelijkheden en geniet ten slotte in de trendy Spiegelbar van een cocktail naar keuze.

Prijs - € 37,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game, entree House of Bols, cocktail en prijs voor winnende team. De vaste organisatiefee bedraagt € 75,- en vervalt bij een deelname van 20 personen en meer.

Details

– 12 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel, diner, borrel, cocktailworkshop en/of jeneverproeverij
– duur arrangement: 2,5 tot 4 uur

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement in hartje Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Discovery Game & House of Bols?
Contact