Ontdek wereldstad Amsterdam en sluit af met een ijskoude klassieker tijdens ons gezellige Discovery Game + Heineken Experience arrangement!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

De Heineken Experience

De Heineken Experience is een leuke, leerzame en prikkelende ervaring met een van ‘s werelds grootste biermerken. Na afloop van de Discovery Game brengt u een bezoek aan dit interactieve multimediale museum, gevestigd in de uit 1867 stammende bierbrouwerij in het centrum van Amsterdam.

Het Bezoek

Maak je kennis met het brouwproces, ontdek de oude grote brouwzaal en leer over het indrukwekkende familieverhaal van dit internationaal gerenommeerde biermerk. Leer over de geschiedenis van deze Hollandse klassieker en sluit af met een ijskoude Heineken in de World Bar. Teambuilding van het hoogste niveau voor echte levensgenieters!

Prijs - € 35,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat, entree Heineken Experience, prijs voor winnende team en afsluitend biertje in de World Bar. De vaste organisatiefee bedraagt € 75,- en vervalt bij een deelname van 20 personen en meer.

Details

– 8 tot 200 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 2,5 tot 4,5 uur

Interesse in dit culinaire teambuilding arrangement in Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de
Game & Heineken Experience?
Contact