Teambuilding, uitdaging en gezelligheid staan centraal in het arrangement Discovery Game + Escape Room!
Discovery Game

Ontdek Amsterdam aan de hand van onze vernieuwde, interactieve Discovery Game. Sightseeing, teambuilding en gezelligheid staan centraal in deze uitdagende City Game. U leert de stad op een gegarandeerd originele manier kennen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van het spel!

De Escape Room

Ontvlucht de dagelijkse hectiek in een spannende en uitdagende setting – een authentiek Amsterdamse Escape Room! Lukt het uw team om binnen de gegeven tijd de bom onschadelijk te maken, de code te kraken of de moord op te lossen? Ga samen de uitdaging aan en bewijs het maar!

Teambuilding

Zowel de Discovery Game als de Escape Room vergen een hoop samenwerking en concentratie. Dit dagprogramma is daarom de perfecte invulling van uw personeelsuitje of bedrijfsuitje. Geniet van een actieve dag Amsterdam en leer zowel uw gezelschap als de stad beter kennen tijdens dit gezellige arrangement!

Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, Discovery Game op maat en prijs voor winnende team. Exclusief horeca. De prijs is gebaseerd op een deelname van 25 personen of meer.

Details

– 12 tot 100 personen
– Discovery Game op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– uitbreiden met lunch, borrel en/of diner
– duur arrangement: 3 tot 4,5 uur

Boek nu

Interesse in dit interactieve teambuilding arrangement in hartje Amsterdam? Neem contact op met Mister Amsterdam en wij regelen het voor u!

020 84 55 792
info@misteramsterdam.nl
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit arrangement?
Contact